Naše usluge

Poslovno savjetovanje ili consulting je vrlo važan segment prilikom pokretanje bilo koje poslovne ideje od samog početka pa sve do realizacije. Paradiso j.d.o.o. je specijalist za poslovno savjetovanje u domeni turističkog sektora i malog poduzetništva.

Koristeći dugogodišnje iskustvo u radu s vlasnicima privatnih smještajnih kapaciteta širom Republike Hrvatske, Paradiso j.d.o.o. Vam može pružiti savjete i preporuke kako Vaše smještajne kapacitete urediti i predstaviti na offline i online tržištu, kako kvalitetno komunicirati s potencijalnim gostima, kako se prilagoditi novim izazovima koje pruža Internet poslovanje i slično.

Obratite nam se s povjerenjem.

Posredničke i partnerske usluge : Pružamo paket usluga na području Dubrovačko-neretvanske županije kroz direktno predstavništvo ili kao B2B partnerski odnos kao što su : predstavništva turističkih touroperatora iz inozemstva, prodajno zastupanje, marketinško istraživanje tržišta, on line usluge.

Turistički portal : www.getadriatic.com je specijalizirani web servis za prezentaciju turističke ponude na cijelom području RH. Na jednom mjestu možete pronaći najveću moguću razinu pouzdanih informacija i podataka o smještajnim kapacitetima, destinacijama i slično. Bilo da se želite samo oglasiti na portalu ili preko portala raditi kao partner turističke agencije na internetu na pravom ste mjestu za to. Odaberite www.getadriatic.com  a ostalo prepustite nama.

Glazbena produkcija i eventi : Preko tvrtke Paradiso j.d.o.o. možete za sve vrste manifestacija kao što su vjenčanja, prezentacije, domjenci, ljetne zabave i slično dobiti ponudu raznih glazbenih sastava, solista i klapa. Tradicionalno ali i moderno – sve na jednom mjestu.